diumenge, 10 d’abril del 2011

El Camí de Cavalls al dia





Tram Cala Morell (est) - Els Alocs

10/04/2011

Aproximadament 13,4 Km. en 3 hores. Entre Cala Morell i Al
gaiarens, a part dels indicadors de direcció i distància, assenyalar l'esglaonament del pendent que baixa cap a la Cala Fontanelles i la instal·lació de baranes protectores.







A partir d'Algaiarens, destaquen: la col·locació d'un nou indicador assenyalant que hem errat el camí i cal retrocedir (aquest és el primer que trobo al CC i està a uns 50 m. al nord dels abeuradors situats a 1 Km. just del pàrquing de la platja d'Algaiarens, i a tocar de l'inici del sender que du a la Bassa Verda); el notable eixamplament de l'abans corriol i ara camí que recorre el bosc entre la Font de sa Teula i el Canal de sa Font des Porcs; el pont que travessa aquest canal i una passera de carreus pocs metres més endavant; l'esglaonat del pendent que puja del Macar d'Alfurinet (Pla de Mar) cap al Penyal de ses Coves; i l'esglaonament d'un parell més de pendents i la instal·lació de proteccions poc abans d'arribar a la platja dels Alocs.


Les distàncies indicades als pals es poden considerar correctes, atès que les discrepàncies amb els GPS que utilitzo són mínimes (<300 m.).  Afegir, finalment, que en alguns trams del camí, concretament en passar el coll que separa la Cala del Pilar de la Cala dels Alocs, es troba a faltar la instal·lació d'alguna fita més, ja que no sempre s'acompleix la norma de tenir-ne una a la vista i això podria crear algun dubte al caminant poc experimentat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada