divendres, 2 d’octubre del 2009

Encalçant senyals blaus: el Camí de Cavalls al dia.

17) Son Bou – Cala en Porter

Dades a 02/10/2009.

El traçat projectat ha estat modificat. Ara baixa fins a la Cala Llucalari, travessa el macar i continua per l'altre barranc, en direcció NE, fins enllaçar amb el traçat original uns 200 m. abans de desembocar al Camí de Sant Llorenç (carretera a l'antiga bateria de Llucalari).

Inici: Tot just passar la planta depuradora de Son Bou, a la carretera que mena des d'Alaior a Son Bou, a la dreta hi ha un accés asfaltat que acaba en una placeta circular, on hi ha una edificació de servei. Al costat mateix hi ha un camí que condueix a algunes de les coves que hi ha al turó que tanca la platja per l'Est. Al cap d'uns 250 m. per aquest camí, a l'esquerra, hi ha una mitgera amb un pas amb dos esglaons. Un cop travessada, a la nostra esquerra un camí baixa en direcció al barranc i la cala de Llucalari.

Després de 1.700 m. senyalitzats amb blaus de pre-fitació, comencen les fites que ens acompanyaran fins al Camí de San Llorenç, tot passant cinc portals nous, dels que ara es construeixen especialment per al Camí de Cavalls. A partir d'aquest punt, no hi ha senyalització, tret de la que ja hi havia prop dels horts.

Alaior, 02/10/2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada